Op zoek naar flow en energie
in je ondernemerschap?

Ontdek mijn coaching & support voor ondernemers die behoefte hebben aan groei – in hun bedrijf én in zichzelf

Ondernemen met en vanuit
de juiste energie, het kan!

In de juiste flow...

Succesvol ondernemen, dat lukt alleen als je goed in je vel zit en in balans bent. Dus merk jij dat het niet vanzelf gaat? En zoek je een doorbraak? Gun jezelf dan De Energie Ondernemer! Met dit bijzondere coaching programma help ik jou om te ondernemen vanuit verbinding met jezelf. Zodat je met veel focus en plezier al je doelen te bereikt. Zullen we starten?

Ben jij dit?

Als specialist in energiek ondernemerschap kan ik veel voor jou betekenen. Zeker als jij:

Herken jij jezelf in een of meerdere van bovenstaande punten? Plan dan zeker een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat De Energie Ondernemer jou oplevert.

Kies voor energiek ondernemerschap

Vanuit jouw kern

Eén ding is zeker: succesvol en in balans ondernemen gaat niet vanzelf. Ondernemen is altijd een pad vol uitdagingen, waarbij je er soms helemaal alleen voor staat. Ik heb dit ook meegemaakt én ik heb ervaren hoe je negatieve energie kunt ombuigen naar positieve energie. Hoe je kunt ondernemen én leven vanuit jouw kern. En dat kun jij ook, met De Energie Ondernemer.

De Energie Ondernemer

Energy in business

Wil je groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak? Dan nodig ik je graag uit om een gesprek met mij te plannen. Samen kunnen we ontdekken hoe het coaching programma De Energie Ondernemer jou kan helpen jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen.

Plan nu een gesprek en zet samen met mij de eerste stap op weg naar groei en succes.

De Energie Ondernemer

De route naar energiek ondernemerschap

Hét coaching programma voor ondernemers die zakelijk én persoonlijk willen groeien.

Wil jij ontdekken én waarmaken hoe je onderneemt én leeft vanuit jouw kern? Dan is dit het coaching programma dat jij zoekt. In 6 veelzijdige sessies tillen we jouw onderneming naar het volgende niveau. Doelgericht, energiek, persoonlijk en vol verbinding.

De Energie Ondernemer is exact wat je nodig hebt als jij jezelf en je ondernemerschap wilt integreren. Als je patronen die je remmen wilt loslaten. Obstakels wilt opruimen. En weer verliefd wilt worden op je onderneming. Dit is jouw route naar energiek ondernemerschap!

Dit neem ik voor je mee

Een goed gevulde toolbox

Als energetisch business coach voorzie ik in een integrale en holistische aanpak waarin alles samenkomt en alles elkaar versterkt. Steeds pragmatisch, vaak creatief en nooit dwingend.

Door mijn ruime ervaring als ondernemer, coach en therapeut kan ik putten uit een goedgevulde toolbox.

Samen ontdekken we waaraan jij behoefte hebt en wat goed past in het programma dat jij doorloopt.

Voor ondernemers zoals jij

Herken jij jezelf in een of meerdere van onderstaande punten?
Plan direct jouw kennismaking!

Het programma

Live online

Het programma bestaat uit 6 online gesprekken van 1,5 uur waarin we samen jouw energie volgen, tot de kern komen, bruggen slaan en werken aan jouw doelen.

Het programma bestaat uit een intake + 3 fases:

In de eerste sessie onderzoeken we samen waar je nu staat en welke stap je persoonlijk en zakelijk wilt zetten. We formuleren concrete doelen, voor focus én ruimte in het vervolg.

In deze fase duiken we samen in wie jij bent. Zodat we begrijpen waar jij nu staat en wat je nodig hebt om echt die sprong voorwaarts te maken.

In deze fase kom je dichter bij jezelf. Je krijgt praktische handvatten die je kunt integreren in je dagelijks leven. Ook pakken we de praktische kant van je ondernemerschap erbij. Om te werken aan vraagstukken rondom geld, personeel, strategie of executie.

We besluiten het programma met het opstellen van een verbeterplan voor jouw ondernemerschap. Zodat jij kunt versnellen. In dit plan komt alles bij elkaar: wie jij bent, hoe je jouw persoonlijke groei blijft voeden én hoe je met plezier en focus werkt aan de groei van je onderneming.

Energie, daadkracht en verbinding

Doormiddel van mijn pragmatische aanpak

Ik hanteer een pragmatische aanpak om jouw ondernemerschap aan te jagen, vanuit het motto dat voluit leven en ondernemen een keuze is. Mijn werkwijze toont wie ik ben: energiek, vol daadkracht en altijd in verbinding. Zodat je onderneming én jijzelf gaan bloeien. En jij zakelijk succes en doen waarvoor je hier bent kunt integreren. Dus heb jij zin om vanuit rust en vertrouwen vol te gaan voor jouw ambities? Ontdek De Energie Ondernemer of plan direct jouw vrijblijvende kennismaking.

Jouw investering

De vergoeding voor dit bijzondere programma bedraagt € 1.950 excl. BTW.

Toch is dit niet de grootste investering die ik van je vraag. Dat is namelijk jouw volledige aandacht tijdens onze sessies. Want: energie is alles & alles is energie. Samen werken we aan jouw transformatie en het verbeterplan waar jij jarenlang op doorgroeit. Super mooi werk!

En dit is jouw ROI

Return on investment

De ondernemers die je voorgingen hebben het ervaren: dit programma herstelt jouw balans, versterkt jouw authentieke leiderschap en vergroot je ondernemerskracht. 

Voortaan haal je net zoveel energie uit je ondernemerschap als dat je erin stopt. En dat maakt een groot verschil!

Zo word je een Energie Ondernemer: gelukkiger, mentaal en fysiek fitter, met meer plezier, meer grip en meer focus. En met alles in huis om persoonlijk en zakelijk te blijven groeien. Zeg jij ook JA tegen een energieke toekomst? Ik hoop je snel te zien.

Mijn naam is Luite de Jager

Als ervaren ondernemer en energetisch business coach sta ik voor je klaar om jouw ondernemerschap naar het volgende niveau te lanceren vanuit de volgende 4 kernwaarden:

Vele ondernemers geholpen

Succesvol ondernemen, dat lukt alleen als je goed in je vel zit en in balans bent. Dus merk jij dat het niet vanzelf gaat? En zoek je een doorbraak? Gun jezelf dan De Energie Ondernemer! Met dit bijzondere coaching programma help ik jou om te ondernemen vanuit verbinding met jezelf. Zodat je met veel focus en plezier al je doelen te bereikt.

Zullen we starten?

björn_van_eijk_luitecoaching
Björn van Eijk
Advocaat
5/5
Luite is een kundige Business coach die mij met verschillende technieken bewuster heeft gemaakt van mijn "ware ik". Door een combinatie van meditaties, ademhalingsoefeningen, koudetrainingen, workouts... lees verder
Edith Dijk
Edith Dijk
5/5
ik heb 3 sessies gedaan bij Luite, touch of matrix methode met thema: 'manifesteren vanuit leegte'. Ik ben heel blij dat ik in deze drie sessies heb geïnvesteerd, Luite voelt intuïtief heel goed wat... lees verder
paul hulsman
Paul Hulsman
5/5
Direct aanmelden voor een Touch of Matrix behandeling vond ik toch best lastig. Daarom had ik mij aangemeld voor de meditatie-avonden. Doordat ik na de eerste avond direct een stuk beter sliep, wist i... lees verder
nienke jansen
Nienke Jansen
5/5
Ik kwam bij Luite met veel zielspijn van uit het verleden . Wat ik nog niet kon verwerken, wat resulteerde in veel spanning in en rond om mijn lijf. Luite heeft mij geholpen om los te komen van deze... lees verder
Ina Dollenkamp
Ina Dollenkamp
5/5
Luite heeft mij op een fijn pad geholpen. voel me sterker en veel rustiger. zodat alles veel makkelijker gaat . mijn rug is al heel lang mijn zwakke plek,die voelt nu krachtig en ontspannen. en wat fi... lees verder
275417018_4884518174916580_8842178854213504917_n
Tanja Bouman
5/5
Luite bood mij een hele prettige setting, waardoor ik mij snel veilig voelde en mijn kwetsbaarheid durfde te laten zien. Ik heb Luite ervaren als een warme toegankelijke man, die mij liefdevol begelei... lees verder