MENU

Over Luite

Hallo, mijn naam is Luite. Samen met mijn vrouw Sofija en onze vier kinderen ben ik sinds de zomer van 2023 gevestigd in Noorwegen. Meditatie, yoga, ademhalingsbeoefening, koude training, fysieke inspanning, wandelen in de natuur, skien en bewuste voeding vormen hier een dagelijks onderdeel van mijn leven en mijn ondernemerschap.

Bewustwording, avontuur en transformatie vormen een rode draad in mijn leven.

Na een succesvolle periode als ondernemer en eigenaar van een biodynamisch cateringbedrijf ben ik mezelf volop blijven ontwikkelen. Ik heb een jarenlange ervaring als interim- en reorganisatiespecialist, ben een ervaren ondernemerscoach en een allround energetisch professional. Regelmatig volg ik workshops en trainingen om mijzelf verder te verdiepen.

Kernwoorden die bij mij passen zijn: succesvol besturen, gidsen, bemiddelen. Ik ben hier om de ander te begrijpen en te spiegelen, dit zorgt ervoor dat jij 100% de verantwoordelijkheid neemt over je eigen leven.

Ik krijg altijd energie van de energie van anderen en heb veel affiniteit met het MKB. Mijn kennis en ervaring breng ik praktisch, liefdevol en met humor op je over. Daarbij focus ik me op het delen van handvatten, die jij eenvoudig kunt toepassen in je leven en je ondernemerschap.

Wil je meer over mij weten volg mij dan op mijn socials