MENU

Tientallen ondernemers geholpen

Succesvol ondernemen, dat lukt alleen als je goed in je vel zit en in balans bent. Dus merk jij dat het niet vanzelf gaat? En zoek je een doorbraak? Gun jezelf dan De Energie Ondernemer! Met dit bijzondere coaching programma help ik jou om te ondernemen vanuit verbinding met jezelf. Zodat je met veel focus en plezier al je doelen te bereikt. Zullen we starten?

Energy in business

björn_van_eijk_luitecoaching
Björn van Eijk
Advocaat
5/5
Luite is een kundige Business coach die mij met verschillende technieken bewuster heeft gemaakt van mijn "ware ik". Door een combinatie van meditaties, ademhalingsoefeningen, koudetrainingen, workouts... lees verder
Edith Dijk
Edith Dijk
5/5
ik heb 3 sessies gedaan bij Luite, touch of matrix methode met thema: 'manifesteren vanuit leegte'. Ik ben heel blij dat ik in deze drie sessies heb geïnvesteerd, Luite voelt intuïtief heel goed wat... lees verder
paul hulsman
Paul Hulsman
5/5
Direct aanmelden voor een Touch of Matrix behandeling vond ik toch best lastig. Daarom had ik mij aangemeld voor de meditatie-avonden. Doordat ik na de eerste avond direct een stuk beter sliep, wist i... lees verder
nienke jansen
Nienke Jansen
5/5
Ik kwam bij Luite met veel zielspijn van uit het verleden . Wat ik nog niet kon verwerken, wat resulteerde in veel spanning in en rond om mijn lijf. Luite heeft mij geholpen om los te komen van deze... lees verder
Ina Dollenkamp
Ina Dollenkamp
5/5
Luite heeft mij op een fijn pad geholpen. voel me sterker en veel rustiger. zodat alles veel makkelijker gaat . mijn rug is al heel lang mijn zwakke plek,die voelt nu krachtig en ontspannen. en wat fi... lees verder
275417018_4884518174916580_8842178854213504917_n
Tanja Bouman
5/5
Luite bood mij een hele prettige setting, waardoor ik mij snel veilig voelde en mijn kwetsbaarheid durfde te laten zien. Ik heb Luite ervaren als een warme toegankelijke man, die mij liefdevol begelei... lees verder
unnamed (5)
Rionach Aiken
5/5
Luite is een hele goede coach met een rustige, liefdevolle aanwezigheid. Ik ging naar zijn koude training en het was erg waardevol. Hij deelde eenvoudige maar krachtige warming-up- en ademhalingsoefen... lees verder
unnamed (4)
Peter Schutte
5/5
Zaterdag voor het eerst meegedaan met een koudetraining in natuurwater. Lekker vroeg je bed uit en de eerate zonnestralen en laatste mistflarden verwelkomen je in de nieuwe dag. Samen eerst een warmin... lees verder
unnamed (6)
Patrick Olthof
5/5
In 1 woord geweldig, geen verwachtingen vooraf. De stukken in mijn onderbewust werden aangeraakt en ook al begrijp je het met je verstand niet, je gevoel zegt genoeg. Kleine subtiele veranderingen kom... lees verder