MENU

Welkom!

Wil jij als ondernemer een grotere impact maken in jezelf of je onderneming?

Als spirituele business- en levenscoach help ik jou je doelen te verwezenlijken en succes te behalen op een manier die bij jou past. Laten we samen jouw innerlijke kracht versterken en jouw dromen waarmaken!

Van stress naar succes

Of je nu ondernemer bent, die met alledaagse problematiek loopt of dat je een medewerker hebt of bent, die last heeft van stress of burn-outklachten.

Onze coaching methode is een unieke combinatie van NLP, Systemisch werk, Mindfulness, Touch of Matrix, en Hypnose en Transformatief coachen. Bij LuiteCoaching streven we ernaar om jou te begeleiden op een holistische en effectieve manier, waarbij we gebruik maken van diverse krachtige technieken om jouw groei en transformatie te ondersteunen.

Ontdek hoe onze geïntegreerde aanpak jou kan helpen om je klachten te doorbreken, inzichten te verkrijgen en persoonlijke groei te realiseren. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je volledige potentieel kunt ontdekken en benutten.

Bij LuiteCoaching kun je all the way gaan met een 90 dagen traject waarin we naar echt alle facetten van je leven gaan kijken. Dit doen we in De Energie Ondernemer. Een Online-programma, waarin ik jouw persoonlijk meeneem, er meerdere één-op-één sessies zijn en heel veel achtergrond theorie waarom je zou kunnen veranderen en wat dichtbij jouw natuur staat. Wil je meer weten, klink dan hieronder op De Energie Ondernemer.

Ben je meer van de snelle aanpak en wil je dat de klacht snel is opgelost, LET OP geen Quick Fix, maar echt blijvend? Kies dan voor Internal Flame, 3 coaching sessies waarin we je bewust maken van het onbewuste en je klacht of probleem oplossen.

De Energie Ondernemer

90 dagen traject

Internal Flame

3 coaching sessies

Luite Coaching - waar transformatie mogelijk is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en begin jouw reis naar een leven vol balans, welzijn en vervulling.

Tientallen ondernemers gingen je voor

Succesvol ondernemen, dat lukt alleen als je goed in je vel zit en in balans bent. Dus merk jij dat het niet vanzelf gaat? En zoek je een doorbraak? Gun jezelf dan De Energie Ondernemer! Met dit bijzondere coaching programma help ik jou om te ondernemen vanuit verbinding met jezelf. Zodat je met veel focus en plezier al je doelen te bereikt. 

björn_van_eijk_luitecoaching
Björn van Eijk
Advocaat
5/5
Luite is een kundige Business coach die mij met verschillende technieken bewuster heeft gemaakt van mijn "ware ik". Door een combinatie van meditaties, ademhalingsoefeningen, koudetrainingen, workouts en gezonde voeding volgens de Orthomoleculaire me...
Edith Dijk
Edith Dijk
5/5
ik heb 3 sessies gedaan bij Luite, touch of matrix methode met thema: 'manifesteren vanuit leegte'. Ik ben heel blij dat ik in deze drie sessies heb geïnvesteerd, Luite voelt intuïtief heel goed wat er nodig is. Na een uitgebreide intake zorgde hij...
paul hulsman
Paul Hulsman
5/5
Direct aanmelden voor een Touch of Matrix behandeling vond ik toch best lastig. Daarom had ik mij aangemeld voor de meditatie-avonden. Doordat ik na de eerste avond direct een stuk beter sliep, wist ik dat ik voorlopig moest blijven gaan. Na 5 avonde...
nienke jansen
Nienke Jansen
5/5
Ik kwam bij Luite met veel zielspijn van uit het verleden . Wat ik nog niet kon verwerken, wat resulteerde in veel spanning in en rond om mijn lijf. Luite heeft mij geholpen om los te komen van deze pijn. In een ontspannen sfeer binnen zijn mooie p...
Ina Dollenkamp
Ina Dollenkamp
5/5
Luite heeft mij op een fijn pad geholpen. voel me sterker en veel rustiger. zodat alles veel makkelijker gaat . mijn rug is al heel lang mijn zwakke plek,die voelt nu krachtig en ontspannen. en wat fijn dat ik terug kan vallen op hem als coach..........
275417018_4884518174916580_8842178854213504917_n
Tanja Bouman
5/5
Luite bood mij een hele prettige setting, waardoor ik mij snel veilig voelde en mijn kwetsbaarheid durfde te laten zien. Ik heb Luite ervaren als een warme toegankelijke man, die mij liefdevol begeleidde naar de kern waar ik aan mocht werken. Ik ben ...

Mijn naam is Luite de Jager

Als ervaren ondernemer en energetisch business coach sta ik voor je klaar om jouw ondernemerschap naar het volgende niveau te lanceren vanuit de volgende 4 kernwaarden: